Kıvırcık Paspas Çeşitleri
top of page

Kıvırcık Paspas Çeşitleri

Güncelleme tarihi: 14 Kas 2020

PVC’den imal edilen kıvırcık paspas çeşitleri, kaymaz özelliği sayesinde birçok zeminde kullanılabilir. Geniş renk seçeneğiyle birlikte ebat farkları da bulunan paspaslar, kullanım alanlarına göre farklı amaçlarla imal edilmiştir. Temizliği kolay aynı zamanda toz toplama özelliğine sahiptir. Şık ve amacına uygun kullanım için ideal bir performans sergileyecektir.


Kıvırcık Paspas Modelleri


Hafif kullanım ve zemine tutunma özelliğiyle uzun süreli bir dayanıklılık gösterecektir. Kapı önlerinde, havuz kenarlarında ve banyo gibi alanlarda da kullanılabilen paspaslar, yağmur ve su birikintisi durumlarında kaymayacak şekilde dizayn edilmiştir. Geçişin çok olduğu alanlarda kullanım imkanını maksimuma çıkartarak, toz ve toprak toplama açısından da kıvırcık uzantıları işlevsel olacaktır.


  • Frigya kıvırcık paspas

  • Midas paspas

  • Lidya paspas

  • Gordion paspas

  • Ankyra paspas

  • Maxi paspas


12 mm ile 16 mm arasında değişmekte olan uzantıları sayesinde zemine ve kullanım alanına uyumlu olacaktır. Açık alanlarda ve insan trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde maksimum performans sergileyerek, deformasyona dayanıklı bir şekilde kullanılabilmektedir. Kıvırcık paspas çeşitleri havaalanları, otobüs garları ve tren garları gibi yoğun insan bulunan yerlerde ve oto paspas olarak ideal bir kullanım sunacaktır.


Dezenfektan Paspas Çeşitleri


Mavi, kırmızı, gri ve yeşil renk seçeneğiyle dezenfektan kıvırcık paspas çeşitleri, özellikle iç mekanın temiz kalabilmesi için kapı önlerinde kullanılabilecek ideal modellerden biridir. Mikrobik ve bakteriyellere karşı duyarlı olan hassas bir paspas olarak, Covid-19 sürecinde de oldukça fayda sağlayacaktır. Ayakkabı ve eşyalardan gelebilecek virüs ve bakterilerin önlenmesi için dezenfektan özelliği ile kapı önlerinden iç mekana girişlerde ideal bir temizlik sağlayacaktır. Şık ve modern görünümünün yanı sıra 4 farklı renkte maksimum temizlik sağlayacak modeller arasında yer alır.


Anti bakteriyel kıvırcık paspas, özellikle taşınan ve uçuşan bütün bakteri ve virüslerin önlenmesi için dizayn edilmiştir. Avrupa’nın ilk kıvırcık paspas üreticisinin garantisiyle sunulmaktadır.


Avrupa’nın İlk Kıvırcık Paspas Üreticisinden


Kaydırmaz PVC bant özelliklerine sahip istenilen ebatlarda imal edilmiş olan kıvırcık paspas modelleri, özellikle temizlik ve düzen için özel bir hammadde kullanımı gerektirmektedir. Tozu ve çamuru tutma aynı zamanda nem oranına dirençli olan modeller uzun süreli bir kullanım sağlayacaktır. Şık görünümünün yanında kıvırcık hatlarıyla girişteki temizlik ve düzenin ilk adımının atılmasını sağlayacaktır. Kaydırmaz ve kaymaz özelliğiyle sıvı geçişine dirençli, yağmurlu ve nemli ortamlara uyum sağlayacak şekilde dizayn edilerek kullanım imkanı sunulmuştur.


96 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page