Kıvırcık Paspas Kullanım Avantajları
top of page

Kıvırcık Paspas Kullanım Avantajları

Kapı giriş çıkışlarında kullanılmakta olan paspaslar, çoğu zaman kaydıkları ya da kirli göründükleri için insanların tercih etmediği bir kullanıma sahip olmaktadır. Bu noktada kıvırcık paspas kullanım avantajları, hem kirli görünümün ortadan kalkması hem de kaydırmaz özelliği sayesinde geniş bir kullanım alanı sunacaktır. Oldukça avantajlı ve sabitleme özellikli paspas modelleri birçok mekanda kullanılabilecek performansa sahiptir.


Kıvırcık Paspas Kullanım Alanları


Kıvırcık paspas kullanım avantajları; ilk olarak PVC özelliğine sahip olduğu için sabit durma ve kaydırmaz malzemeden yapılma avantajına sahiptir. Geniş renk seçeneği ve rulo özelliğiyle kaldırılabilir aynı zamanda yağmurlu ve nemli ortamlarda kolay bir kullanım sağlar.

Havaalanları, tren garları ve otobüs garları gibi insan trafiğinin yoğun olduğu alanlarda kullanılabilmektedir. Aynı zamanda devlet dairleri, iş hanı önleri ya da giriş ve çıkış alanlarının yoğun olduğu noktalarda rahat bir kullanım sunacağı her noktaya uyum sağlayabilecektir. Oteller ve dükkan girişleri de dahil olmak üzere hem şık bir görünüm kazandıracak hem de iç mekanın temiz kalması için bir önlem olacaktır.


Kıvırcık Paspas Kullanmanın Avantajları Nelerdir?


PVC’den imal edilmiş olan kıvırcık paspas kullanmanın avantajları kaydırmaz özelliğinden gelmektedir. Aynı zamanda çok çeşitli bir kullanım alanı sunduğu için her zaman en ideal zemin uyumunu sağlayacak, zemine serildiği andan itibaren sabitlenecektir. Farklı renk seçenekleri ve modelleriyle özel bir kullanım imkanı sunar.

Kıvırcık paspas modelleri PVC özelliği sayesinde kaydırmaz ve zemine sabitlenir.

Kıvırcık uzantıları ve hatları toz, kir ve çamur gibi maddelerin tutulmasını sağlar.

Kıvırcık özelliği sayesinde kir ve tozun iç kısma çökmesini sağlayacak ve kötü görüntüye izin vermeyecektir.


  • Yanmaz ve uzun süreli bir kullan imkanı sunar.

  • Kolay temizlenerek uzun süreli bir kullanım sağlanacaktır.

  • 4 farklı renk seçeneğine sahiptir.

  • Kıvırcık Paspas Ebatları


Kıvırcık paspas ebatları kullanım alanlarına göre farklılık gösterebilmektedir. Paspas serisinde insanların geçiş alanına ve tabi ki zeminin boyutlarına göre de seçim yapabilmeniz için birçok farklı ebat seçeneği sunulmaktadır. Ofisler, oteller, tren ve otobüs garları ya da havaalanı gibi ani yoğunluklar için uzun ve kısa ebatlar kullanılabilir. Genel olarak 12 mm ile 16 mm boyutlarda olabilen ebatları, enine ve boyuna göre farklılık gösterebilmektedir. Rulo kıvırcık paspas ve standart kıvırcık paspas kullanım alanlarına göre boyutlarını seçebileceğiniz geniş bir model imkanı sunacaktır.

96 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page